Za dodatne informacije nas lahko pokličete na našo mobilno številko 040 435 094 ali nas obiščete na https://govorko.si/

PISANJE GOVOROV, VERZOV, BESEDILNUDIMO PISANJE GOVOROV, VERZOV IN BESEDIL ZA NAJDRAŽJE, ZA VSE TRENUTKE IN PRILOŽNOSTI :

- abraham,
- obletnice,
- praznovanja,
- čestitke in želje,
- odhodi v pokoj,
- srečanja,
- rojstni dnevi,
- visoki jubileji,
- krst,
- poroke,
- žalni pogrebni govori, osmrtnice in zahvale,
- eseji (pisanje prostih in vodenih esejev),
- ostala besedila (RAZNO)

Ste se tudi vi znašli v situaciji, ko bi svojim najdražjim za njihove osebne praznike, obletnice, praznovanja, rojstne dneve, izjemne priložnosti,...bi radi napisali nekaj lepih besed, pa nikakor ne najdete pravih?


EKIPA GOVORKO JE NEDVOMNO PRAVI NASLOV ZA VAS.


https://govorko.si/

32 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Z Ekipo Govorko smo bili zelo zadovoljni. So zelo prijazni in pišejo zares odlična BESEDILA ZA ABRAHAM.

Dragica Urekar, NM

Anonimni pravi ...

Ekipa Govorko zares piše prelepa besedila za najdražje,naročili smo GOVOR ZA ABRAHAMA,naša pričakovanja so bila visoka, vendar nad NAGOVOROM, ki so ga napisali v EKIPI GOVORKO smo bili več kot zadovoljni-zato še enkrat, priporočamo Vam izbiro EKIPE GOVORKO.

NIKA ŽAGAR, LJ

Anonimni pravi ...

Naročili smo GOVOR ZA ABRAHAM,za našo ljubljeno mamo, malo smo oklevali, kaj bi ji podarili kot darilo, a ponudba EKIPE GOVORKO nas je prepričala, da smo naši ljubljeni mami podarili NAGOVOR ZA ABRAHAM, ki je mimogrede izpadel fantastično, za kar se seveda iskreno zahvaljujemo EKIPI GOVORKO, ki je poskrbela, da je NAGOVOR zares segel globoko v srce slušatelja.


MANCA KOPRIVNIKAR, MS

Anonimni pravi ...

Pri EKIPI GOVORKO sem naročila GOVOR ZA ABRAHAMA, ob 50. letnici mojega moža. Hotela sem ga zares lepo presenetiti..in uspelo mi je, s pomočjo EKIPE GOVORKO, ki so sestavili in napisali prelepo besedilo-nagovor ob moževem osebnem prazniku, so njegove oči kar zasijale. Hvala vam EKIPA GOVORKO.

Anonimni pravi ...

Pri šolski obletnici, so nam v ekipi govorko pomagali, da smo se s sošolci zopet srečali - po vseh teh dolgih letih, za nas so pripravili nepozaben šolski govor, ki je bil dejansko odličen, na splošno pa so v ekipi govorko pustili zares profesionalen odnos, jih priporočamo!


Lučka

Anonimni pravi ...

Za mojo življenjsko prelomnico, ko sem dahnil tisti usodni DA, je Ekipa Govorko pod taktirko mojega očeta napisala kratko besedilo, ki je bilo sicer kratko, ampak v parih stavkih je bilo povedano VSE, zares to je bilo najlepše darilo, hvala.

Anonimni pravi ...

Rad bi se samo zahvalil ekipi govorko, da ste se tako predali svojemu delu in za nas pripravili tako lep govor.

podjetje pravi ...

se da pri vas dobiti tudi kakšno pomoč pri sestavi reklame bi jo rabili nujno! hvala za odgovor

jana pravi ...

veliko pohval berem o vas, ko bom rabila kakšn govor ali besedilo vem kam se moram obrnit a pesmice tud pišete?

tatjana pravi ...

kaj naj rečem? Odlično!

Miro pravi ...

zelo smo bili zadovoljni hvala Vam

milica pravi ...

premalokrat pohvalimo dobro, znamo samo kritizirati, res ste številka ena v pisanju, sem ravnokar preko sina lajkala tudi vašo stran en mesec sem že gor, saj se kaj oglasim še

Julita pravi ...

Lepo napisan govor

Tina pravi ...

Hvala za cel program ki ste ga priredili po naših res zahtevnih željah - za vse sive lase, ki jih itak ne boste nikoli imeli, pa vseeno HVALA TOP STE!

Cene pravi ...

Matej Vreček in Govorko sta najbolj posrečena kombinacija, pravi kreativnii pisec vse od dneva, ko sem sam zaključil svoje poslanstvo, s tem se rodiš in ti si se Matej, čestitam, odlično delo!

Sonja pravi ...

zelo zadovoljna, priporočam

Andrej in Zorica pravi ...

Vse pohvale tudi od nas, Matej in ekipa najboljši ste

Danilo pravi ...

hvala za pomoč pri sestavi osmrtnice in zahvale.

Mira pravi ...

v svojem poslu sem najboljša, pisanje pa prepuščam strokovnjakom in vi to definitivno ste,hvala da ste moj odhod v pokoj naredili tako poseben da smo pokali od smeha in ne od žalosti.

Unknown pravi ...

Pozdravljeni! Kakšna je cena za govor. Hvala lp

Srečnik pravi ...

Najboljša izkušnja, profesionalen pristop, hiter odziv

anica pravi ...

No takega besedila pa nisem pričakovala, presegli ste moja pričakovanja. Izjemno.

Elda pravi ...

enkrat smo že sodelovali z vami in ste pripravili odlično besdilo, sedaj bi imeli znova en krajši poročni govor, so podatki še vedno enaki? Če bi lahko bi izbrala Mateja Vrečka za avtorja, ta fant je preproto nenadomestljiv, kreativen in zares ve kaj počne. Elda

Druzina Omejc pravi ...

Zelo zadovoljni

Tjaša pravi ...

Očetu nikoli nič ni bilo všeč ampak to presenečenje je pa zažigalo, celo nasmejala semga !Ful sem vesela, to je to!

štefi pravi ...

prav posebno besedilo sama bi lahko še ure sedela pred tistim listom, pa vprašanje če bi bilo že kaj več napisanega, hvala ker ste vskočili in pomagali

alekseja pravi ...

že večkrat sem rekla da smo slovenci znani po tem ko nam kaj ni prav znamo vse javn napisat, ko je nekaj dobro pa redkeje, no jaz sem imela z govorkom že kar nekaj stikov in z veseljem povem da so me vsakokrat prijetno presenetili,še posebno ker sem zmeraj v zadnjih sekundah, večkrat ste mi rešili kožo

marjeta pravi ...

Odlično opravljeno,sama nebi zmogla.

marija pravi ...

Gospod Matej hvala v tako kratkem času ste naredili nekajzares lepega. moja Anja je edina hči in moj govor je bil kot pika na i v njuni skupni zgodbi.

gabriel pravi ...

tako hitro mi ne bi nihče pomagal s pisanjem, to cenim.

miha pravi ...

Imate prav poseben slog pisanja, ki ga pri konkurenci nisem bil deležen, prav tako se zavzamete za vsekega posebej tudi izven delovnega časa, kar je prava redkost, vse dobro tudi naprej. Miha

Sanja pravi ...

Lep govor, odzivnost