Za dodatne informacije nas lahko pokličete na našo mobilno številko 040 435 094 ali nas obiščete na https://govorko.si/

POGREBNI GOVOR, OSMRTNICA, ZAHVALA, ŽALNI VERZI, POGREBNA BESEDILA V SLOVO


Ste se tudi vi znašli v situaciji, ko ste izgubili družinskega člana, prijatelja, znanca, sodelavca, pa bi mu na njegovi zadnji poti radi napisali ali povedali nekaj besed v slovo, pa nikakor ne najdete pravih?NUDIMO PISANJE ŽALNIH BESEDIL V OBLIKI:


- ŽALNEGA POGREBNEGA GOVORA,

- OSMRTNIC,

- ZAHVAL,

- ŽALNIH POGREBNIH VERZOV,

- DRUGO


Naj bo to iskreno slovo od pokojnika na njegovi zadnji poti.

 

 

https://govorko.si/ 
11 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Ob 10. obletnici smrti našega dragega očeta je EKIPA GOVORKO sestavila ZAHVALO za lokalni časopis. Zahvalo so napisali zelo lepo, tako da smo bili z njihovimi storitvami žalnega pisanja zelo zadovoljni-jih priporočamo.Svoje delo opravljajo profesionalno.


Marjan Zorko SG

Anonimni pravi ...

Ko nam je umrla mama, smo kontaktirali EKIPO GOVORKO, ki je poskrbela za objavo in sestavek OSMRTNICE v lokalnem časopisu,za pogrebni govor in zahvalo, z njihovimi storitvami smo bili zelo zadovoljni, so zelo ugodni, prijazni in dosledni.


Mirijam Ganda, GO

Anonimni pravi ...

Ob izgubi hčerke, so nam v EKIPI GOVORKO sestavili poslovilni pogrebni govor v hčerino poslednje slovo. V imenu vse družine bi se EKIPI GOVORKO iz srca zahvalili za vso prijaznost, ustrežljivost in da smo se lahko na tako poseben način poslovili od naše hčerke s poslovilnim pogrebnim govorom. Hvala Vam.

Anonimni pravi ...

Veliko smo pretrpeli ob izgubi našega rajnega, a ekipa govorko nam je nudila veliko moralno oporo, na koncu pa so pripravili pogrebni govor ki se je dotaknil srca.

Hvala.

Anton

Anonimni pravi ...

ekipa govorko je za pokojno mamo sestavila najprej pogrebni govor in osmrtnico, nato pa še zahvalo. Z njihovim delom smo bili zadovoljni, sami ne bi nikoli napisali tako dobrih besedil. Jih priporočamo.

matic pravi ...

ZELO UPORABNA INTERNETNA STRAN

Anonimni pravi ...

Nimam besed s katerimi bi se vam lahko zahvalil, da ste nam toliko pomagali

Anonimni pravi ...

hvala ker ste nam pomagali, čeprav nismo imeli denarja

marjetka pravi ...

Ta spominski govor ob dnevu vseh svetih je bil tako čustven in čisto nekaj posebnega.

kastelc pravi ...

Lepe zadnje besede, hvala od vse družine.

Tone pravi ...

Tako kot vsej fari, sosedom, prijateljem, družini bi se tudi vam Matej radi zahvalili za vse kar ste naredil za nas. Oče bi bil zagotovo ponosen.