Za dodatne informacije nas lahko pokličete na našo mobilno številko 040 435 094 ali nas obiščete na https://govorko.si/

GOVOR ZA OBLETNICO


NUDIMO PISANJE GOVOROV, VERZOV IN BESEDIL ZA VSE VRSTE OBLETNIC:

 OBLETNICA POROKE, OBLETNICA MATURE,
 OBLETNICA VALETE, OBLETNICA DIPLOME,
 OBLETNICA PODJETJA, OBLETNICA ROJSTVA,
 OBLETNICA SMRTI, OBLETNICA ZAKONA, 
 OBLETNICA PARTNERSTVA,OBLETNICA SKUPNEGA ŽIVLJENJA,
 OBLETNICA DOGODKA, OBLETNICE (DRUGO).


https://govorko.si/

12 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Ob dnevu vseh Svetih, za 1. november smo se letos prvič v družinskem krogu odločili, da bomo za naše drage pokojne poleg cvetja, namenili tudi nekaj besed v njihov spomin. Najprej nismo vedeli kam naj se obrnemo, potem pa smo našli na tem naslovu nekaj ključnih informacij. EKIPA GOVORKO je v spomin na naše najdražje pripravila ŽALNO SPOMINSKO ZAHVALO, s katero se bomo za 1.NOVEMBER dostojno spomnili in počastili spomin na naše najdražje.

Anonimni pravi ...

V mesecu oktobru smo za očeta, ki je praznoval ABRAHAM naročili govor, s katerim smo ga prav prijetno presenetili in razveselili, saj je bilo darilo zares napisano tako, da ga je ganilo do solza - seveda so bile to solze sreče :).
EKIPI GOVORKO in Mateju Vrečku, bi se v imenu celotne družine iz srca zahvalili, za tako lepo pripravljeno besedilo ob praznovanju abrahama.

Anonimni pravi ...

Za našo pokojno mamo smo ob dnevu mrtvih, naročili ŽALNO SPOMINSKO ZAHVALO, ki jo je EKIPA GOVORKO zelo lepo napisala. Se zahvaljujemo.EKIPO GOVORKO priporočamo tudi vsem ostalim, so zares odlični.

Anonimni pravi ...

v Ekipi Govorko so za naše podjetje, za novoletne in božične praznike sestavili VERZE za naše poslovne partnerje - odlično jim je uspelo!


Martina

Anonimni pravi ...

Letošnje leto smo pisanje prazničnih verzov prepustili Ekipi Govorko.

Sestavili in uredili so nekaj unikatnih - izrednih verzov za novo leto in božič.

So prijazni, poceni in zares strokovni.


Nika

Anonimni pravi ...

Rad bi se zahvalil ekipi govorko, za prelepo izpeljano obletnico, brez vašega odličnega nagovora ne bi bilo vse tako popolno, kot je bilo. Posebno zahvalo bi izrekel Mateju Vrečku - svobodnemu piscu, ki se je osebno zavzel za nas in naše praznovanje, da je bilo vse popolno, hvala.

Anonimni pravi ...

Izpeljali smo obletnico za bivši razred 4.c, generacija 68, izjemno delo EKIPE GOVORKO. Z odlično pripravljenim govorom nas je zopet pripeljala in povezala skupaj. Čestitke.

alma pravi ...

po desetletju smo se zbrali in skupaj oživljali spomine ob romantičnem govoru ki so ga sestavili pri govorku - hvala

4a pravi ...

Vse pohvale tudi od bivšega 4.a razreda :)

stanislav pravi ...

Sam n znam napisati niti prošnje za šiht kva šele d bi znal sestavt kšno besedilo, klub temu da pisci niso bili nikol povezani z mojo družino so besedilo napisali kot bi bili del nje - ODLIČN ZARES!!!

Ana pravi ...

20 let je minilo od naše skupne šole bolj malo smo ohranili stikov ta večer nam nikol pozabila, res lepo od Brede da je to organizirala

URŠKA pravi ...

PO DOLGEM ČASU SMO SE SREČALI SOŠOLKE IN SOŠOLCI NEPOZABNO DOŽIVETJE BREZ VAŠEGA PROGRAMA KI STE GA SPISALI NE BI IZPADLO TAKO KOT JE, VSI DO ZADNEJGA SMO BILI ORESENEČENI, DA SE DA TE STVARI NAREDITI NA TAKO VISOKI RAVNI IN V TAKO KRATKEM ČASU.