Za dodatne informacije nas lahko pokličete na našo mobilno številko 040 435 094 ali nas obiščete na https://govorko.si/

POROČNI GOVOR, GOVOR ZA POROKO


POROČNI GOVOR / GOVOR ZA POROKO


Poroka je najlepši korak, ki se lahko zgodi le dvema, ki eden do drugega čutita nekaj posebnega. Ko se partnerja odločita za to čarobno življenjsko prelomnico, je njuna zveza dozorela v medsebojno vez, ki ju bo povezovala celo življenje. Trenutki pred poroko so nadvse čarobni, saj je v zraku veliko pričakovanja, ljubezni in sreče. Partnerja sta pred poroko postavljena pred pravo pravcato preizkušnjo, saj je njun urnik natrpan do zadnje minutke." Vse mora biti popolno, nič ne sme iti narobe.. " so besede vsakega zaskrbljenega predporočnega para. Večkrat pa se zalomi, ko se je potrebno  gostom zahvaliti s primernim nagovorom, ali ko je potrebno nagovoriti starše, svate, priče s primernimi besedami, skratka, težko je sestaviti govor, ki bi bil zadosten vsej tej čarobni  izkušnji.


Ker se v EKIPI GOVORKO zavedamo, da  le pravilno sestavljene besede nosijo pravi pomen vsakega posebnega dogodka, nudimo pisanje POROČNIH GOVOROV, VERZOV, BESEDIL IN ZAHVAL  ZA POROKE.

POROČNE GOVORE, VERZE, BESEDILA IN ZAHVALE pišemo v naslednjih oblikah:


- GOVOR ZA FANTOVŠČINO,
- GOVOR ZA DEKLIŠČINO,
- GOVOR ZA PREPREKO "ŠRANGO",
- GOVOR NEVESTI,
- GOVOR ŽENINU,
- GOVOR STARŠEM,
- GOVOR GOSTOM (svati, priče, drugi),
- POROČNA ZAHVALA (namenjena svatom, družini in vsem zbranim),
- RAZNO


KER MORA BITI NA DAN POROKE  VSE POPOLNO IN NAPAKE NISO ZAŽELJENE, SE EKIPA GOVORKO TRUDI PISATI NAJLEPŠA BESEDILA, DA JE IZKUŠNJA NEPOZABNA IN  SPOMIN VEČEN.


  https://govorko.si/

39 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Nisem vedel kako naj se kar najlepše zahvalim svojim gostom na poroki, pa mi je govorko pomagal pri poročni zahvali. Sem bil zelo zadovoljen.

Anonimni pravi ...

ZA TAKE PRILOŽNOSTI SE PA SPLAČA IMETI GOVOR IN KO BOM JAZ PRED TO PRELOMNICO, SE VAM ZAGOTOVO OGLASIM, DRUGAČE PA VSE POHVALE ZA SPLETNO STRAN IN PREGLEDNOST.

Anonimni pravi ...

tudi sam imam dobre izkušnje z ekipo govorko.

Anonimni pravi ...

včasih je res težko najti taprave besede, a v ekipi govorko so nam z veseljem pomagali.

Anonimni pravi ...

dobili smo najlepše besedilo, je sijajno izpadlo, hvala ekipi govorko.

Anonimni pravi ...

Poroka je bila za naju najsrečnejši trenutek v življenju, brez ekipe govorko zagotovo slavje ne bi bilo popolno. Vse zahvale.

Anonimni pravi ...

GOVOR, KI SO NAMA GA PRIPRAVILI V GOVORKU JE BIL IZJEMEN, BILA SVA GANJENA.

Anonimni pravi ...

Zelo smo zadovoljni z napisanim, vse pohvale piscu.

Anonimni pravi ...

kdo bi si mislil da lahko z besedami človeku ki ga ljubimo povemo tako veliko..odlično opravljeno delo.

Anonimni pravi ...

V soboto naju čaka poroka, vse je natrpano u nulo, pa sva skori na govor pozabla, v EKIPI GOVORKO so naju rešili in nama pripravili govor da dol padeš, pa še tako prijazni so, vse pohvale in priporočila od naju!!

Anonimni pravi ...

Vse je potekalo tako hitro, na koncu pa sva se morala zahvaliti staršem za ves njihov vloženi trud in EKIPA GOVORKO nama je pri tem pomagala - zelo sva bila zadovoljna z njihovim delom in pristopom, vse pohvale!!

Anonimni pravi ...

Organizirali smo veliko slavje, rekli smo, da ne bomo varčevali, saj je prava poroka le enkrat. Kot brat sem svoji sestri z izjemno pomočjo ekipe govorko izpovedal govor, ki je bil tako lep, da mi še danes odzvanja v ušesih, odlično delo ekipe govorko.

tadeja pravi ...

Ko sva bila pred poroko sem imela toliko treme da sem skoraj znorela a v ekipi govorko so me pomirili in mi dali vse potrebne napotke da je najina poroka izpadla čudovito! poročni govor pa je bil več kot čudovit

stane pravi ...

Polepšali ste nam dan, hvala in veliko sreče še naprej!

Tatjana pravi ...

Sem mama in svojemu sinu želim najbolje. Bila sem na večih porokah in mi je ta tradicija da nekaj poveš svojemu otroku predno gre nekaj najlepšega... To so stvari ki si jih bo zapomnil za celo življenje. imela sem super izkušnjo z govorkom in če bi lahko bi še enkraat naredila isto! Vse pohvale

Zala pravi ...

Imela sem veliko treme niti približno nisem vedela kako ta zadeva poteka poročna priča sem bila enkrat - prvič bol ko se je blizal dan bol živčna sem bila pri govorku so mi dali veliko nasvetov kako ta strah premagati in v kratkem in jedrnatem pa še ugodnem besedilu zajeli vso zgodbo mladoporočencev, svaka čast

Stanislav pravi ...

take stvari niso zame svoja otroka imam rad in ko sta me presenetila da se ženita na ist dan mi ni preostalo drugega kot da malo pobrskam sj je v navadi d se neki pove na poroki našel sem govorkota svoje delo so opravili veeč kot perfektno in me rešl te zagate

Ivanka pravi ...

Moram napisati svojo izkušnjo mogoče se kdo znajde v podobni jaz sem bila živčna odkar sm zvedela za poroko svojega sina - edinec in vse smo mu nudili potem pa tako prijetno punco domov pripeljal oznanil datum poroke šok zelo povezana driužina in sem se sikirala kaj naj povem kje in kako nj začnem ljudje velik pričakujejoin moram reči da nisem spretna v pisanju, malo že veliko pa ne sorodnca mi je povedala za govorko in tako lepega govora pa še nisem prebrala, kar nekaj solz sem potočila tudi gostje so ploskali na ves glas bilo je nepozabno najboj vesela sm pa bila kr je bil mladoporočencema ušeč.

Melita pravi ...

Ob tem govoru sem potočila solzo sreče, izredno čustven govor, zelo sem bila zadovoljna

miha in urša pravi ...

mladoporočenca se vam še enkrat zahvalujeva za vse besede brez vas bi bila mrzla vse pohvale in srečno naprej

fantje z vasi :) pravi ...

fantovščina je uspelaaaaaa, hvala vam!!!!!

Staša pravi ...

poročni govor, v marcu se poročiva, želela bi povedati nekaj staršem, pričama in svatom, kaj predlagate? Nimava predstave kako to poteka?

Unknown pravi ...

Pozdravljeni rada bi mojemu bodočemu možu naklonila prelep govor seveda niti ne vem kje naj začnem tu pa je še govor za starše in priče. ..

Jure pravi ...

Mladoporočenca sta bila navdušena hvala

Ula pravi ...

Takohitro in profesjonalno kot ste nam pomagali pri Vas nam najbrž ne bi nihče tisočkrat hvala, gosti si ostali brez besed.

Ajda, Celje pravi ...

To je bil najin največji dan in pri govorkotu so dokazali (še enkrat znova) da so kos tudi še tako tečnemu paru kot sva bila mi2 :) Govorko zakon ste!

Maja in Gašper pravi ...

Šranga je uspela!!! Program je bil pa več kot po pričakovanjih, edina škoda, da niste utegnili priti na kozarček da bi nazdravili ob najini veliki sreči

Klavdy & Gregy pravi ...

Vse je bilo tako kot sva načrtovala, posebno zahvalo pa bi namenila mateju, besede so se res dotaknile srca. Še danes gostje srašujejo kdo je to napisal in z veseljem poveva. Hvala.

poročna priča pravi ...

Odlično je izpadlo, še posebej pa mi je bila všeč ažurnost, komunikativnost in res pristen pristop od začetka do konca, ena petka od mene, veliko uspeha še naprej.

primož pravi ...

nisem vešč pisanja, nikoli nisem bil Miha pa je bil od malega moj najboljši prijatelj človek ki mi je skos stal ob strani prav tako pa tudi starši zelo se mi je primerno da sejim na slavju ko sem imel vse zbrane zahvalim da so z menoj ravnali tako kot so obenem pa sem bil vesel da so bili v tistem trenutku skuapj z mano eno je razmišljat drugo pa napisat vse to pri govorkotu sem imel res pozitivno izkušnjo da so me rešili v zadjem trenutku in tega vam nikoli ne pozabim kakšen kamen se mi je odvlil od srca ko sem dobil to besedilo res neverjetno priporočam izkušnja fenomenalna ko vsi mislijo da si to sam napisal

Sanja in Barbara pravi ...

Za fantovščino in dekliščino sva hotela s pričo obema prirediti nepozabno pustolovščino, moram reči da je bil program in vse te zamisli s strani govorkota res top. Vredno tega denarja in našega zaupanja!

Gal pravi ...

Hvala ker ste nama pomagali napisati tako čustveno besedilo za najine starše, prijatelje, poročni priči in vse ostale goste.

uLA IN gREGA pravi ...

Izjemna izkušnja vse bi naredila popolnoma enako če bi lahko govorko in matej vreček zakon ste

Jozi pravi ...

rabla bi za obletnico poroke... imate zs

marusa pravi ...

kljub visokim pričakovanjem pozitivno presenečena nad kreativnostjo!!!

JAKA & SARA pravi ...

Najlepše besedilo ever, zelo sva zadovoljna

gapo pravi ...

hvala za vse napotke in čudovito besedilo

staša pravi ...

hvala mladoporočencema ste napisali odličen govor

Jaka in Urša pravi ...

nismo vedeli ali bomo speljali poroko ali ne, korona je prinesla svoje, v tako hitrem času nisva bila zmožna narediti česa takega kot so to naredili pri govorko.si hvala ker ste nama naredili ta trenutek tako poseben.