Za dodatne informacije nas lahko pokličete na našo mobilno številko 040 435 094 ali nas obiščete na https://govorko.si/

ZAHVALA


Nudimo pisanje ZAHVAL - ZAHVALNIH BESEDIL.

ZAHVALA je besedilo s katerim želimo dotičnii osebi sporočiti svoje notranje občutke-naše stanje v sorazmerju do nje.

ZAHVALO poklonimo osebi, katera v našem življenju zaseda zares posebno mesto oz. si je našo naklonjenost pridobila z izjemnimi dejanji; (dolgoletno prijateljstvo, ljubezen, spoštovanje).

Ko potrebujete nekoga, ki bo VSA vaša čustva in občutke prelil na papir in uporabil prave besede, ki bodo VAŠE NAJDRAŽJE prijetno presenetila je EKIPA GOVORKO nedvomno pravi naslov za Vas.

POKLIČETE NAS LAHKO VSAK DAN, NE GLEDE NA ČAS, KRAJ IN TRENUTEK, VEDNO SI BOMO VZELI ČAS ZA POGOVOR IN VAM ZNALI SVETOVATI.



https://govorko.si/


11 komentarjev:

Anonimni pravi ...

v EKIPI GOVORKO smo naročili ZAHVALO za pokojnega sina,z EKIPO GOVORKO smo bili ZELO zadovoljni, saj so napisali prelepo ZAHVALNO BESEDILO. So zelo prijazni. Jih priporočamo.


Marija Juvan LJ

Anonimni pravi ...

V EKIPI GOVORKO so nam sestavili prelepo zahvalo za našo drago mamo, jih priporočamo - odlični so.

Anonimni pravi ...

ker sami nismo najbolj spretni pri pisanju besedil, je ekipa govorko za nas sestavila ZAHVALO, ki smo jo nato objavili v časopisu.

Delo so odlično opravili!

Matic

Anonimni pravi ...

Matej Vreček, svobodni pisec, si zasluži vse pohvale, saj je za mojo mamo napisal besedilo, ki še sedaj visi na naši steni - IZJEMNO DELO, VSE POHVALE.

Anonimni pravi ...

Učiteljici smo za vsa 4- leta podarili ob koncu leta eno prijazno zahvalo, ki so nam jo pomagali napisati in sestaviti v ekipi govorko, učiteljica je zajokala pa ne od žalosti ampak od sreče, zato je bil govor najverjetneje odličen, iskrena hvala.

Anonimni pravi ...

ekipa govorko nam je pomagala napisati zahvalo za pokojnega očeta, besedilo je bilo zelo ganljivo, kar je najpomembneja pa da smo bili zelo zadovoljni.

alenka pravi ...

Na radiju smo objavili zahvalo ki so nam jo pomagali narediti v ekipi govorko zelo lep izdelek.

LOJZE pravi ...

SE DA OBJAVITI ZAHVALO TUDI NA RADIJO

taisia pravi ...

Ko sem jih našla na netu sem kar lažje zadihala ker so mi v familiji zadali to dolžnost da jaz pripravim nekaj bilo je to kar hud pritisk name ker sama ne znam te stvari.Ob besedilu sem kar zajokalo tako me je ganila

matevž pravi ...

zelo lepo

Anonimni pravi ...

Njegova velika želja je bila da bi se doma še naprej razumeli tko kot vedno je gledal le naprej ob 10 letnici ko nas je zapustil smo mu pripravili spominsko zahvalo s pomočjo govorkota in v sebi čutim olajšanje da sem mu predala naše sporočilo.