Za dodatne informacije nas lahko pokličete na našo mobilno številko 040 435 094 ali nas obiščete na https://govorko.si/

GOVOR ZA ABRAHAM IN POSEBNE PRILOŽNOSTI


Praznovanje abrahama velja za enega bolj uveljavljenih slovenskih osebnih praznikov.

Govor za abraham je lahko prelepo darilo slavljencu-ki ob njegovem/njenem praznovanju.

Skozi življenjske dogodke se zopet spomnimo življenja in pomembnih prelomnic, ki so vplivale na slavljenčevo življenje.

Spomini, čustva in veselje oblikujejo besedilo v popolno celoto, ki govoru dajo še poseben čar.


Odlikujejo nas dolgoletne izkušnje, strokovnost, prijaznost in ugodne cene. 


*Opozorilo: Govori za abraham niso "SKEČI"

 

 
https://govorko.si/

 



26 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Ekipa Govorko je za obletnico ob ABRAHAMU za mojega očeta sestavilo GOVOR, ki je bil naravnost ODLIČEN.

Ko sem očetu prebrala nagovor, ki so ga sestavili v EKIPI GOVORKO, so se njegove oči od neizmerne sreče zarosile, na njegovih licih sem opazila nepopisno srečo.

- kako malo je včasih potrebno, da osrečimo svoje najdražje - zares pokloniti GOVOR svojim najdražjim je zares NAJLEPŠE DARILO.

To prelepo besedilo je za našega očeta napisal g. Matej Vreček, ki se mu še enkrat iz vsega srca zahvaljuje vsa družina.

Vsem ostalim pa priporočamo EKIPO GOVORKO, ko boste potrebovali nekoga ki bo vaše občutke prelil na papir, so zelo strokovni, prijazni, ugodni in ustrežljivi.


Lp, JULIJA BENEDIK

Anonimni pravi ...

Vse pohvale EKIPI GOVORKO, ki je za nas sestavila besedilo - nagovor za ABRAHAM. Bili smo zelo zadovoljni.

Anonimni pravi ...

Imamo dobre rezultate z EKIPO GOVORKO, pišejo odlična besedila.

Jože

Anonimni pravi ...

EKIPA GOVORKO je zares strokovnjak na področju pisanja - vse pohvale.

Anonimni pravi ...

Vse pohvale, tudi znanci so vas pohvalili.

Anonimni pravi ...

Govor za abraham je bilo prelepo darilo od moje družine, presenetili so me in nasmejali do ušes, za vse pa so poskrbeli v EKIPI GOVORKO, ki so preprosto ODLIČNI! Vse čestitke, pa veliko uspeha še naprej.

Anonimni pravi ...

Nismo vedeli kaj naj mu podarimo, saj večino materialnih stvari že ima..pa smo si zamislili govor za abraham in ni nam žal, besedilo mu je bilo zelo všeč, saj se je nasmejal, kot še nikoli. Ekipa govorko odlični ste!

Anonimni pravi ...

Opravljate neko plemenito poslanstvo, saj takole napisati (iz nič) en tako prelep govor ni kar tako, to se zavedamo - izkazali ste se, zato predajamo dobro reklamo naprej - ostalim, ki se bodo v prihodnosti še odločili za vas, najboljši ste.

Anonimni pravi ...

dolgo smo se odločali med večimi darili, na koncu pa smo se odločili za govor. Prebrala sem ga sama, napisali pa so ga v ekipi govorko, moje osebno mnenje je, da takšnega govora ne bi mogla napisati sama, bil je tako preprost, obenem pa tako lep, poln najrazličnejših izrazov, ki so se med seboj povezovali in dopolnjevali. Oče je bil zelo srečen in to mi je najbolj pomembno.hvala vam ekipa govorko

Anonimni pravi ...

Sprva sem mislil govor napisati kar sam, z govorom sem kar odlašal in ga prelagal na naslednji dan, zabava mojega očeta pa se je bliskovito bližala na koncu pa bi me skoraj prehitela, saj ko se je bilo treba spraviti pred list papirja ni,in ni šlo..iskal sem vse možne rešitve, na koncu pa poklical v ekipo govorko. Govor so mi pripravili tako hitro in preprosto, za mene pa je bilo to delo neprecenljivo, saj si niti predstavljal nisem, da je pisanje tako težko - zato bom tudi drugič pisanje prepustil pravim profesionalcem kar tudi so v ekipi govorko, vse pohvale od mene.

Anonimni pravi ...

bili smo zelo zadovoljni z govorom. Jih priporočamo tudi ostalim.

rado pravi ...

hvala za vašo pomoč pri dokumentarnem filmu, brez vas delo ne bi bilo tako uspešno

abraham govor pravi ...

Moja mami je sijala od sreče in to je tisto kar smo hoteli, hvalaaaaaaa vam!!!!!!

Milka pravi ...

nebi se mogli bolj približat mojim mislim ki ste jih ujeli v besedilo najboljši ste

TOMISLAV pravi ...


VSAKO LETO ISTA STVAR - IMAM PROBLEM KO NAŠA MAMI JE POSEBEN ČLOVEK KI VSAK DARILO NI ZANJO TEŽKO NAJDEM PRIMERNO ZBRATOM SVA ODLOČILA SE DA JI DAVA ONO KO PREMALO DAJEMO DRUG DRUGIMA BESEDE V SLOVENIJI ŽIVIMO NEKO LET A ONA ZNA ODLIČNO JEZIK ZATO SVA GOVORKO VPRAŠALA DA NAPIŠE TEKST IN SO ODLIČNO URADILI SVOJ POSAL NI BOLJEG OD NJEGA.

Rejlič pravi ...

Saj tudi sama včasih kaj napišem, a ko bi morala spisati nekaj kratkega za moža pa mi je zmanjkalo idej, nisem vedela ure in ure sem pisala in nič, sin je našel stran od govorka in v enem dnevu je bilo mojih skrbi konec, zelo prijazni, se zavzamejo, marsikaj razumjo in so v prvi vrsti ljudje.Hvala

Potokar pravi ...

So mi zakuhali zabavo jaz pa praznih ust, nekaj je blotreba povedat, nič nisem spravla iz sebe, potem pa sem našla govorko in se mi je kamen odvalil iz srca res nimam besed super izkušnja

Vincenc pravi ...

Pojma nisem imel da kaj takega obstaja ne vem kater pisec je pisal ampak kapo dol, ni bilo lepšega trenutka ko sem poslušal izpoved mojih najbljižjih!

Zlata pravi ...

Kako osrečiti človeka, ki noče biti v srdišču pozornosti pa da se kljub temu ne počuti zapostaljenega? Misija nemogoče haha... Moj ati je super človek samo vse d mere ko gre za nas njegovo družino, ko bi on moral prejemati pa se konča... Pri govorkotu so nam priredili tak prav poseben govor za našega žmrdo, da se je na koncu še smejal na svoj račun, kaj takega pri njemu še nismo doživeli Hvala govorko zame ste številka 1

Nadka pravi ...

Za mami ste pripravili tako čustveno besedilo da smo vključno z njo vsi potočili nekaj solzic sreče... tista varianta z odhodom od doma pa je bila tudi vsem sosedom zelo všeč.

abrahamovec pravi ...

Najlepše besedilo, brez besed!

Leti pravi ...

že večkrat ste mi pomagali in vsakokrat presežete moja pričakovanja, hvala.

Tara pravi ...

še noben se ni tako nasmejal ko sem kaj pripovedovala, ugibam da je bil res dobro napisan?

sebastjan pravi ...

najlepše darilo našemu očetu

špela pravi ...

Ati je bil najbl vesel najinega darila kot je rekel Matej

janez pravi ...

Sprva nisem mislilzaradi korone in vseh teh ukrepov, nato pa sem tvegal in smo kar dobro izpeljali, besedilo je bilo za druge bolj tuje niso navajeni teh mojih globokih razmišljanj, ampak na koncu so mi zaploskali. hvala za trud in vnemo, vem da z mano ni bilo lahko, svoje delo ste opravili odlično!